Ontmoetingsdagen

20 april 2020

We kunnen alvast uitkijken naar de volgende ontmoetingsdag. Deze is gepland op 13 maart in Nijkerk.

Meer informatie over het programma volgt. Lees verder

7 februari 2020

Op zaterdag 1 februari vond de ontmoetingsdag van Amyloïdose Nederland plaats. Met ruim 180 mensen die afreisden naar Nijkerk, kunnen we terugkijken op een succesvolle editie. Een dag waar veel mensen in contact kwamen met elkaar en met grote interesse de vele presentaties en workshops bezochten.

Bij de opening vertelde Koenraad Verhagen over de Amyloidosis Alliance en de doelstelling van deze organisatie. Bekijk deze presentatie hier.

De presentaties... Lees verder

20 december 2019
Op 1 februari is in Nijkerk de ontmoetingsdag van Amyloïdose Nederland. Van 10.15 tot 16.30 kunnen patiënten, hun naasten en zorgverleners lezingen volgen van artsen en andere professionals uit het werkveld. Daarnaast is de ontmoetingsdag dé gelegenheid om met elkaar in contact te komen.  Lees verder
22 maart 2019

Op zaterdag 9 maart vond de jaarlijkse ontmoetingsdag van Amyloïdose Nederland voor patiënten en andere betrokkenen plaats. We kijken terug op een geslaagde dag met een verrassend hoog bezoekersaantal. Een klein 200 mensen wist hun weg naar Nijkerk te vinden, een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar.

Over de inhoud van de dag hebben we positieve reacties gekregen. Met elkaar in contact komen liep goed, met name dankzij de naamkaartjes met kleurcodes. Die zorgden ervoor dat mensen met interesse in... Lees verder
19 september 2018

Op zaterdag 9 maart 2019 vindt de jaarlijkse ontmoetingsdag plaats voor amyloïdosepatiënten, hun familieleden en vrienden, zorgverleners en andere belangstellenden. U bent van harte welkom om deze bijeenkomst (gratis) bij te wonen. Locatie: vergader- en congrescentrum De Schakel in Nijkerk (goed te bereiken met auto en openbaar vervoer). 

Aan het programma voor de dag wordt nog gewerkt. We nemen bij het bepalen van de invulling de opmerkingen van de deelnemers van afgelopen ontmoetingsdag mee. Meer informatie... Lees verder
9 maart 2018

Zaterdag 17 februari was alweer de vijfde jaarlijkse informatiebijeenkomst van Amyloïdose Nederland. Ruim 100 belangstellenden – patiënten, mantelzorgers, artsen en andere betrokkenen – kwamen naar congrescentrum De Schakel in Nijkerk om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te luisteren naar lezingen van professionals uit het werkveld.

Het bestuur kijkt terug op een plezierige dag waarop de combinatie van ontmoeting en informatie net als voorgaande jaren een geslaagde bleek. Ook de andere aanwezigen waren enthousiast over de bijeenkomst, zo blijkt uit een enquête die... Lees verder
18 januari 2017

Op 14 januari vond de informatiebijeenkomst van de Stichting Amyloïdose Nederland plaats. Ondanks het winterse weer kwamen zo'n 60 belangstellenden – patiënten, mantelzorgers, artsen en andere betrokkenen – naar Nijkerk om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te luisteren naar lezingen van professionals uit het werkveld. 

De stichting kijkt terug op een interessante en prettige dag. Net als voorgaande jaren maakten de bezoekers veelvuldig gebruik van de mogelijkheid om contacten te leggen of hernieuwen. Ook de interesse in de... Lees verder
13 januari 2016
Op 9 januari 2016 vond de jaarlijkse informatiemiddag van de Stichting Amyloïdose Nederland plaats. Het was alweer de derde keer dat patiënten, mantelzorgers, artsen en andere geïnteresseerden bij elkaar kwamen om ervaringen en informatie te delen en elkaar te ontmoeten. Met een opkomst van ongeveer 70 mensen is de bijeenkomst in het gebouw van PGO-support in Utrecht druk bezocht.
Informatie en elkaar ontmoeten
De stichting kijkt terug op een succesvolle informatiemiddag, waar elkaar... Lees verder
19 januari 2015

Op 13 december 2014 vond de tweede informatiemiddag van de Stichting Amyloïdose Nederland plaats. Ruim zestig mensen waren aanwezig in het gebouw van PGO-support in Utrecht om elkaar te ontmoeten en te luisteren naar verhalen van mensen uit het werkveld en ervaringsdeskundigen. 'Goed leven met amyloïdose' was het thema van deze middag.

 

De stichting vond het belangrijk om de informatiemiddag niet alleen over de ziekte,... Lees verder